Hotels in de regio van AUVERGNE

Een netwerk van professionals in de hotel- en restaurantwereld tot uw dienst voor al uw wensen.

Alle onafhankelijke restaurant- en hoteleigenaren van het restaurantnetwerk van Logis hôtels in AUVERGNE zijn gebaseerd op dezelfde waarden van traditie en kwaliteit.

Voor een zakenreis of een ontspannend verblijf in een hotel in AUVERGNE, profiteert u altijd van een individuele ontvangst en een accommodatie van kwaliteit.

De leden van de Fédération Inteationale des Logis stellen hun professionaliteit en hun expertise ter beschikking in het departement AUVERGNE, zoals overal in frankrijk.

U zult genieten aan de tafels van onze restaurants tijdens uw oveachtingen in een hotel in AUVERGNE. Raadpleeg onze oveachtingsmogelijkheden volgens uw bestemming en reserveer uw hotel direct en in alle veiligheid, op onze site, door een stad te kiezen in de lijst die in de rechterkolom wordt gepresenteerd.

Zoek uw hotel

Departementen van AUVERGNE   

Kies uw hotel in de regio van AUVERGNE  

Hôtel de la Poste 0

Vanaf 54 EUR

ST MARTIN SOUS VIGOUROUX

Boek hier

ST POURCAIN SUR SIOULE

Boek hier

Antiguo pensionado de chicas creado en 1883, Le Chêne Vert le propone habitaciones con ducha o baño, wc y TV. El chef l...

In zijn naam "Grand Hotel Montespan Talleyrand" een verhaal van onze geschiedenis de zestiende en zeventiende eeuw. Nu, ...

RESTAURANT Dit grote pand uit 1900, met een rijke geschiedenis en waar de geheime liefdes van generaal Boulang...

Hôtel Beauséjour 3

Vanaf 70 EUR

CALVINET

Boek hier

3 3

Hôtel les Tilleuls 2

Vanaf 63 EUR

ST CIRGUES DE JORDANNE

Boek hier

Auberge du Vernet 0

Vanaf 75 EUR

VERNET LA VARENNE

Boek hier

3 2