Hotels in de regio van BASSE NORMANDIE

Een netwerk van professionals in de hotel- en restaurantwereld tot uw dienst voor al uw wensen.

Alle onafhankelijke restaurant- en hoteleigenaren van het restaurantnetwerk van Logis hôtels in BASSE NORMANDIE zijn gebaseerd op dezelfde waarden van traditie en kwaliteit.

Voor een zakenreis of een ontspannend verblijf in een hotel in BASSE NORMANDIE, profiteert u altijd van een individuele ontvangst en een accommodatie van kwaliteit.

De leden van de Fédération Inteationale des Logis stellen hun professionaliteit en hun expertise ter beschikking in het departement BASSE NORMANDIE, zoals overal in frankrijk.

U zult genieten aan de tafels van onze restaurants tijdens uw oveachtingen in een hotel in BASSE NORMANDIE. Raadpleeg onze oveachtingsmogelijkheden volgens uw bestemming en reserveer uw hotel direct en in alle veiligheid, op onze site, door een stad te kiezen in de lijst die in de rechterkolom wordt gepresenteerd.

Zoek uw hotel

Departementen van BASSE NORMANDIE   

Kies uw hotel in de regio van BASSE NORMANDIE  

Les Pieds dans l'Eau 0

Vanaf 100 EUR

ASNELLES

Boek hier

s

« Les Pieds dans l’eau » is an apartment situated on the ground floor, just in front of the sea. This very comfortable ...

Hôtel le Vauban 2

Vanaf 55 EUR

MERVILLE FRANCEVILLE PLAGE

Boek hier

Hôtel de la Poste 2

Vanaf 59 EUR

LE MELE SUR SARTHE

Boek hier

Centrally located in Mêle-sur-Sarthe, a small village outside Le Perche some 15 km from Mortagne-au-Perche and 25 km fro...

Hôtel le Lion d'Or 3

Vanaf 70 EUR

ST HILAIRE DU HARCOUET

Boek hier

Hôtel le Cygne 3

Vanaf 73 EUR

ST HILAIRE DU HARCOUET

Boek hier