Haute Vienne : Ontdek de beste hotels

Haute Vienne : Een selectie van de beste hotels en accommodaties

  • Kaart
  • Populaire faciliteiten
  • Sterren
Prijs oplopend
Prijs aflopend
Klantbeoordeling
Populaire faciliteiten
Bekijk de resultaten
Sterren
Bekijk de resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden voor uw zoekopdracht

9.3/10 (250 klantbeoordelingen)
Vanaf 80.59 USD 1 nacht, 2 reizigers Ontdek
8.7/10 (53 klantbeoordelingen)
Vanaf 92.41 USD 1 nacht, 2 reizigers Ontdek
9.1/10 (64 klantbeoordelingen)
Vanaf 99.93 USD 1 nacht, 2 reizigers Ontdek
7.9/10 (92 klantbeoordelingen)
Vanaf 69.84 USD 1 nacht, 2 reizigers Ontdek
9.3/10 (128 klantbeoordelingen)
Vanaf 91.33 USD 1 nacht, 2 reizigers Ontdek
8.8/10 (92 klantbeoordelingen)
Vanaf 75.22 USD 1 nacht, 2 reizigers Ontdek
9.1/10 (30 klantbeoordelingen)
Vanaf 82.74 USD 1 nacht, 2 reizigers Ontdek

Bekijk alle hotels

 

Haute Vienne : De meest geboekte hotels Bekijk alle hotels

9.3/10 (250 klantbeoordelingen)
7.9/10 (92 klantbeoordelingen)

Logis Hôtel Bellevue 3

Bessines Sur Gartempe

Gelegen tussen Limoges en La Souterraine, op minder dan 1 kilometer van de snelweg...

8/10 (79 klantbeoordelingen)

Haute Vienne : Wat reizigers zeggen over onze hotels

Veelgestelde vragen

Welke hotels in het departement (Haute vienne) bieden een uitstekend ontbijt?
Van de hotels in Haute vienne, raden we Logis Hôtel Le Relais De Comodoliac, Logis Hôtel Le Marceau, Logis Auberge Dupuytren aan die een of meer soorten ontbijt bieden, afhankelijk van je voorkeur.
De hotels Logis Hôtel Le Relais Des Tuileries, Logis Hôtel Le Relais Saint-jacques bieden ook hooggewaardeerde ontbijten.
Welke hotels in dit departement (Haute vienne), bieden een prachtig uitzicht?
In de afdeling Haute vienne, raden we Logis Auberge Dupuytren, Logis Auberge De L'etang, Logis Hôtel Le Relais Saint-jacques aan vanwege hun uitzonderlijke uitzicht.
Verschillende hotels zijn ook aanbevolen door onze klanten om dezelfde redenen zoals : Cit'hotel L'azur.
Aarzel niet om op onze zoekpagina te bladeren om uw selectie te verfijnen.
Welke hotels in dit departement (Haute vienne), zijn geschikt voor een verblijf met z'n tweeën?
Maak je romantische uitje onvergetelijk. Als je op zoek bent naar een hotel voor een verblijf met z'n tweeën in #departement, raden we de hotels Haute vienne aan.
Onze klanten die met z'n tweeën reizen, hebben ook genoten van: Logis Auberge Dupuytren, Cit'hotel Les Alizés, Logis Auberge La Source.
Deze hotels bieden alle voorzieningen die je nodig hebt voor een romantisch uitje: tweepersoonskamers, romantische tafels of activiteiten voor twee.
En aarzel niet om onze zoekpagina te bekijken om je selectie te verfijnen.
Welke hotels in dit Haute vienne, zijn geschikt voor gezinnen?
Maak je gezinsreis naar Haute vienne onvergetelijk.
De hotels Logis Auberge Dupuytren, Cit'hotel Les Alizés, Logis Auberge De L'etang bieden diensten en faciliteiten die voldoen aan de behoeften en wensen van ouders en kinderen.
We bevelen ook de hotels Logis Hôtel Bellevue, Logis Hôtel De France, Logis Hôtel Le Relais Saint-jacques aan, die tot de populairste hotels onder gezinsreizigers behoren.
Wat zijn de populairste steden in dit Haute vienne?
Tot de populairste steden om te bezoeken in het Haute vienne behoren Limoges, Pierre Buffiere, St Junien.
Elk biedt zijn eigen unieke toeristische attracties en is zeker een bezoek waard tijdens je verblijf op deze bestemming.
Wat zijn de beste hotels in deze bestemming (Haute vienne)?
Wij raden deze uitstekende hotels in Haute vienne aan : Cit'hotel L'azur, Logis Auberge Dupuytren, Logis Hôtel Le Relais De Comodoliac.
De hotels Logis Hôtel Le Marceau, Logis Hôtel Le Relais Du Taurion, Logis Hôtel Le Relais Des Tuileries, behoren ook tot de best beoordeelde hotels door onze klanten.
Blader door deze pagina om meer hotels in Haute vienne te ontdekken die aan je criteria voldoen en geniet van je verblijf.
Hoeveel kost een hotelovernachting in deze bestemming (Haute vienne)?
De prijs van een overnachting in een hotel in dit departement (Haute vienne) hangt af van een aantal factoren, waaronder de locatie, de aangeboden diensten, de standaard van het etablissement, het aantal toeristen en de boekingsperiode.
Volgens de tarieven die beschikbaar zijn op logishotels.com, kun je een 2-sterrenhotel boeken vanaf € 65 of een 3-sterrenhotel vanaf € 70 Gebruik onze zoekmachine en voer je data in om de exacte tarieven voor je verblijf te krijgen.
(gebaseerd op beschikbare tarieven op logishotels.com)
Naar welke stad ga je in Haute vienne?
VHier zijn enkele steden met een grote selectie hotels in het Haute vienne : Limoges, Pierre Buffiere, St Junien, Bessines Sur Gartempe, St Leonard De Noblat, Rochechouart. In de omgeving kun je ook interessante opties vinden in aangrenzende departementen zoals Correze, Creuse.
Wat zijn de goedkoopste hotels in Haute vienne?
De goedkoopste hotels in Haute vienne zijn Logis Auberge De L'etang, Cit'hotel Les Alizés, Logis Hôtel De France. We nodigen je ook uit om onze last minute promoties ,te raadplegen, evenals onze vroegboekpromoties .om te profiteren van de beste tarieven.
Wat zijn de beste huisdiervriendelijke hotels in Haute vienne?
Wij begrijpen hoe belangrijk het voor u is om met uw huisdieren te kunnen reizen.
Als u met uw huisdier in Haute vienne wilt reizen, heeft Logis Hotels verschillende opties voor u
De volgende hotels accepteren huisdieren: Logis Auberge Dupuytren, Cit'hotel Les Alizés, Logis Hôtel Le Relais Des Tuileries. Aarzel niet om rechtstreeks contact op te nemen met deze etablissementen om meer te weten te komen over hun huisdiervriendelijke voorwaarden voordat u reserveert.
Wat zijn de beste hotelrestaurants in het Haute vienne?
Voor een hotel met restaurant in Haute vienne, raden we de volgende etablissementen aan: Logis Hôtel Le Relais Des Tuileries, Logis Hôtel Le Relais De Comodoliac, Logis Hôtel Le Marceau.
Deze hotels staan bekend om hun uitstekende keuken en hebben ook uitstekende beoordelingen gekregen van onze klanten.
Wat zijn de beste hotels in Haute vienne voor een avondstop?
Het Logis Auberge Dupuytren, Cit'hotel Les Alizés, Logis Auberge La Source bieden 'Soirée Etape'-arrangementen voor zakenreizigers in het Haute vienne.
Deze etablissementen bieden volledig uitgeruste kamers met alle benodigde faciliteiten, evenals een restaurant ter plaatse waar een diner met lokale smaken of een heerlijk ontbijt wordt geserveerd.
Meer vragen

Een netwerk van professionals in de hotel- en restaurantwereld tot uw dienst voor al uw wensen.

Alle onafhankelijke restaurant- en hoteleigenaren van het restaurantnetwerk van Logis hôtels in Haute Vienne zijn gebaseerd op dezelfde waarden van traditie en kwaliteit.

Voor een zakenreis of een ontspannend verblijf in een hotel in Haute Vienne, profiteert u altijd van een individuele ontvangst en een accommodatie van kwaliteit.

De leden van de Fédération Inteationale des Logis Hôtels stellen hun professionaliteit en hun expertise ter beschikking in het departement Haute Vienne, zoals overal in Frankrijk.

U zult genieten aan de tafels van onze restaurants tijdens uw oveachtingen in een hotel in Haute Vienne. Raadpleeg onze oveachtingsmogelijkheden volgens uw bestemming en reserveer uw hotel direct en in alle veiligheid, op onze site, door een stad te kiezen in de lijst die in de rechterkolom wordt gepresenteerd.