Logis Hotel Casa Fontequeiroso

Ons Hotel Fontequeiroso is een zeer comfortabel hotel gelegen in het prachtige landschap van oostelijk Galicië, dicht bi...

+ Meer details
Logis Hotel Casa Brandariz

Casa Brandariz is gelegen in Dombodán - Arzúa, bijna op de grens die de provincies A Coruña en Pontevedra scheidt, in Ga...

+ Meer details

Een netwerk van professionals in de hotel- en restaurantwereld tot uw dienst voor al uw wensen.

Alle onafhankelijke restaurant- en hoteleigenaren van het restaurantnetwerk van Logis hôtels in Galicia zijn gebaseerd op dezelfde waarden van traditie en kwaliteit.

Voor een zakenreis of een ontspannend verblijf in een hotel in Galicia, profiteert u altijd van een individuele ontvangst en een accommodatie van kwaliteit.

De leden van de Fédération Inteationale des Logis stellen hun professionaliteit en hun expertise ter beschikking in het departement Galicia, zoals overal in Spanje.

U zult genieten aan de tafels van onze restaurants tijdens uw oveachtingen in een hotel in Galicia. Raadpleeg onze oveachtingsmogelijkheden volgens uw bestemming en reserveer uw hotel direct en in alle veiligheid, op onze site, door een stad te kiezen in de lijst die in de rechterkolom wordt gepresenteerd.

Hotels in GALICIA: lees de beoordelingen van de reizigers

10 /10
Mening ingediend 02-10-2022

Stéphane M.

Séjour du 09/2022

Ravis d'avoir passer 5 jours au Logis La Casa de Fontequeiroso. Calme absolu. Cuisine parfaite. Et u...

DEPARTEMENTEN VAN GALICIA