ROSENNANO

Ik reserveer
Casale Rosennano

De appartementen van de Casale Rosennano zijn gebouwd in een 18e eeuwse boerderij die volledig is gerestaureerd enkele j...

+ Meer details
Logis Cosy Restaurant Gourmand

FIGLINE VALDARNO

Ik reserveer
Logis Hotel Albergo Toscana

In het hart van Toscane, in Filigne Valdarno, ligt ons hotel-restaurant op 2 km van het Franciscaner klooster van San Fr...

+ Meer details

Een netwerk van professionals in de hotel- en restaurantwereld tot uw dienst voor al uw wensen.

Alle onafhankelijke restaurant- en hoteleigenaren van het restaurantnetwerk van Logis hôtels in toscana zijn gebaseerd op dezelfde waarden van traditie en kwaliteit.

Voor een zakenreis of een ontspannend verblijf in een hotel in toscana, profiteert u altijd van een individuele ontvangst en een accommodatie van kwaliteit.

De leden van de Fédération Inteationale des Logis stellen hun professionaliteit en hun expertise ter beschikking in het departement toscana, zoals overal in italiË.

U zult genieten aan de tafels van onze restaurants tijdens uw oveachtingen in een hotel in toscana. Raadpleeg onze oveachtingsmogelijkheden volgens uw bestemming en reserveer uw hotel direct en in alle veiligheid, op onze site, door een stad te kiezen in de lijst die in de rechterkolom wordt gepresenteerd.

hotels in TOSCANA: lees de beoordelingen van de reizigers

DEPARTEMENTEN VAN TOSCANA