Luxemburg : Ontdek de beste hotels

Luxemburg : Een selectie van de beste hotels en accommodaties

  • Kaart
  • Populaire faciliteiten
  • Sterren
Prijs oplopend
Prijs aflopend
Klantbeoordeling
Populaire faciliteiten
Bekijk de resultaten
Sterren
Bekijk de resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden voor uw zoekopdracht

 

Luxemburg : Wat reizigers zeggen over onze hotels

Veelgestelde vragen

Welke hotels in de regio (Luxemburg) bieden een uitstekend ontbijt?
Hotels in Luxemburg bieden een of meer soorten ontbijt aan, afhankelijk van je voorkeur.
In Luxemburg, Logis Hôtel Beau Séjour, Logis Hostellerie La Claire Fontaine bieden hotels hooggewaardeerde ontbijten aan.
Continentaal, buffet, Engels, glutenvrij of ontbijt op de kamer... Je kunt ook onze filter raadplegen.Selecteer een hotel op de resultatenpagina en raadpleeg de beoordelingen en waarderingen van de ontbijten in de beoordelingen op de pagina van het etablissement
Wat zijn de beste hotels in deze regio (Luxemburg)?
Als je op zoek bent naar de beste hotels in Luxemburg, heb je keuze te over.
Tot de favorieten van onze gasten behoren de hotels Logis Hôtel Des Ardennes, Logis Hôtel Beau Séjour, Logis Hostellerie Comtes De Chiny, die kwaliteitsservice en een aangename omgeving bieden.We raden ook de hotels Logis Hostellerie La Claire Fontaine, Logis Hôtel Du Midi, Logis Hôtel La Hutte Lurette aan.
Hoeveel kost een hotelovernachting in deze regio (Luxemburg)?
Hotelprijzen variëren afhankelijk van een aantal factoren, waaronder het seizoen en de gekozen data.
De prijzen voor 2-sterrenhotels in deze regio (Luxemburg) beginnen bij 103 € per nacht, terwijl 3-sterrenhotels beginnen bij 85 € per nacht. We nodigen je uit om je exacte data aan te geven in de zoekmachine om meer informatie te krijgen over de beschikbare tarieven.
(gebaseerd op beschikbare tarieven op logishotels.com).
Wat zijn de beste huisdiervriendelijke hotels in de Luxemburg?
Wij begrijpen hoe belangrijk het is om met uw huisdieren te kunnen reizen.
We zijn blij dat we huisdiervriendelijke opties kunnen aanbieden in veel van onze hotels in de regio.
Hieronder staan enkele huisdiervriendelijke hotels: Logis Hôtel Du Midi, Logis Hostellerie Comtes De Chiny, Logis Hostellerie La Claire Fontaine .
Aarzel niet om rechtstreeks contact op te nemen met deze etablissementen om meer te weten te komen over hun huisdiervriendelijke voorwaarden voordat u reserveert.
Wat zijn de goedkoopste hotels in Luxemburg?
We bieden scherpe tarieven voor al onze hotels in de regio. CAls je echter op zoek bent naar de hotels met de voordeligste tarieven in Luxemburg, raden we de volgende etablissementen aan : Logis Hôtel Du Midi, Logis Hôtel La Hutte Lurette, Logis Hostellerie La Claire Fontaine. We nodigen je ook uit om een kijkje te nemen bij onze last-minute aanbiedingen , evenals onze aanbiedingen voor vroegboekingen.
Welk hotel met restaurant raad je aan in Luxemburg?
Voor een hotel met restaurant in Luxemburg, raden we de volgende bedrijven aan : Logis Hôtel Beau Séjour, Logis Hostellerie La Claire Fontaine.
Deze hotel-restaurants staan bekend om hun uitstekende keuken en bieden gasten een uitzonderlijke culinaire ervaring.
Ze hebben ook topcijfers gekregen van onze klanten in de regio.
QWat zijn de beste hotels in Luxemburg voor een avondstop?
De hotels Logis Hôtel Du Midi, Logis Hostellerie Comtes De Chiny, Logis Hostellerie La Claire Fontaine zijn ideale keuzes voor zakenreizigers die op zoek zijn naar comfort en gemak tijdens een avondstop in de regio.
Deze etablissementen bieden volledig uitgeruste kamers met alle benodigde faciliteiten, evenals een eigen restaurant dat een diner in regionale stijl of een heerlijk ontbijt serveert.
Meer vragen

Een netwerk van professionals in de hotel- en restaurantwereld tot uw dienst voor al uw wensen.

Alle onafhankelijke restaurant- en hoteleigenaren van het restaurantnetwerk van Logis hôtels in Luxemburg zijn gebaseerd op dezelfde waarden van traditie en kwaliteit.

Voor een zakenreis of een ontspannend verblijf in een hotel in Luxemburg, profiteert u altijd van een individuele ontvangst en een accommodatie van kwaliteit.

De leden van de Fédération Inteationale des Logis Hôtels stellen hun professionaliteit en hun expertise ter beschikking in het departement Luxemburg, zoals overal in België.

U zult genieten aan de tafels van onze restaurants tijdens uw oveachtingen in een hotel in Luxemburg. Raadpleeg onze oveachtingsmogelijkheden volgens uw bestemming en reserveer uw hotel direct en in alle veiligheid, op onze site, door een stad te kiezen in de lijst die in de rechterkolom wordt gepresenteerd.