País Vasco : Ontdek de beste hotels

País Vasco : Een selectie van de beste hotels en accommodaties

  • Kaart
  • Populaire faciliteiten
  • Sterren
Prijs oplopend
Prijs aflopend
Klantbeoordeling
Populaire faciliteiten
Bekijk de resultaten
Sterren
Bekijk de resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden voor uw zoekopdracht

 

Veelgestelde vragen

Wat zijn de beste hotels in deze regio (PaÍs vasco)?
Als je op zoek bent naar de beste hotels in PaÍs vasco, heb je keuze te over.
Tot de favorieten van onze gasten behoren de hotels Hotel Nafarrola, die kwaliteitsservice en een aangename omgeving bieden.
Wat zijn de goedkoopste hotels in PaÍs vasco?
We bieden scherpe tarieven voor al onze hotels in de regio. CAls je echter op zoek bent naar de hotels met de voordeligste tarieven in PaÍs vasco, raden we de volgende etablissementen aan : Hotel Nafarrola. We nodigen je ook uit om een kijkje te nemen bij onze last-minute aanbiedingen , evenals onze aanbiedingen voor vroegboekingen.
Meer vragen

Een netwerk van professionals in de hotel- en restaurantwereld tot uw dienst voor al uw wensen.

Alle onafhankelijke restaurant- en hoteleigenaren van het restaurantnetwerk van Logis hôtels in País Vasco zijn gebaseerd op dezelfde waarden van traditie en kwaliteit.

Voor een zakenreis of een ontspannend verblijf in een hotel in País Vasco, profiteert u altijd van een individuele ontvangst en een accommodatie van kwaliteit.

De leden van de Fédération Inteationale des Logis Hôtels stellen hun professionaliteit en hun expertise ter beschikking in het departement País Vasco, zoals overal in Spanje.

U zult genieten aan de tafels van onze restaurants tijdens uw oveachtingen in een hotel in País Vasco. Raadpleeg onze oveachtingsmogelijkheden volgens uw bestemming en reserveer uw hotel direct en in alle veiligheid, op onze site, door een stad te kiezen in de lijst die in de rechterkolom wordt gepresenteerd.

País Vasco : De departementen

País Vasco : De steden