Sardegna : Ontdek de beste hotels

Sardegna : Een selectie van de beste hotels en accommodaties

  • Kaart
  • Populaire faciliteiten
  • Sterren
Prijs oplopend
Prijs aflopend
Klantbeoordeling
Populaire faciliteiten
Bekijk de resultaten
Sterren
Bekijk de resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden voor uw zoekopdracht

 

Veelgestelde vragen

Wat zijn de beste huisdiervriendelijke hotels in de Sardegna?
Wij begrijpen hoe belangrijk het is om met uw huisdieren te kunnen reizen.
We zijn blij dat we huisdiervriendelijke opties kunnen aanbieden in veel van onze hotels in de regio.
Hieronder staan enkele huisdiervriendelijke hotels: Swadeshi Porto Laconia Residence, Swadeshi Sporting Hotel Tanca Manna, Swadeshi Green Park Hotel .
Aarzel niet om rechtstreeks contact op te nemen met deze etablissementen om meer te weten te komen over hun huisdiervriendelijke voorwaarden voordat u reserveert.
Wat zijn de beste hotels in Sardegna met een zwembad?
Verschillende hotels in de omgeving van Sardegna bieden zwembaden, zoals Swadeshi Sporting Hotel Tanca Manna, Swadeshi Green Park Hotel.
Om het hotel te vinden dat het beste bij je past, raden we je ook aan onze filter te gebruiken door Zwembad op te geven.
CZo kun je ons aanbod filteren en de hotels met buiten- en/of binnenzwembaden ontdekken die het beste bij je wensen passen.
Wat zijn de goedkoopste hotels in Sardegna?
We bieden scherpe tarieven voor al onze hotels in de regio. CAls je echter op zoek bent naar de hotels met de voordeligste tarieven in Sardegna, raden we de volgende etablissementen aan : Swadeshi Green Park Hotel, Swadeshi Sporting Hotel Tanca Manna. We nodigen je ook uit om een kijkje te nemen bij onze last-minute aanbiedingen , evenals onze aanbiedingen voor vroegboekingen.
Meer vragen

Een netwerk van professionals in de hotel- en restaurantwereld tot uw dienst voor al uw wensen.

Alle onafhankelijke restaurant- en hoteleigenaren van het restaurantnetwerk van Logis hôtels in Sardegna zijn gebaseerd op dezelfde waarden van traditie en kwaliteit.

Voor een zakenreis of een ontspannend verblijf in een hotel in Sardegna, profiteert u altijd van een individuele ontvangst en een accommodatie van kwaliteit.

De leden van de Fédération Inteationale des Logis Hôtels stellen hun professionaliteit en hun expertise ter beschikking in het departement Sardegna, zoals overal in Italië.

U zult genieten aan de tafels van onze restaurants tijdens uw oveachtingen in een hotel in Sardegna. Raadpleeg onze oveachtingsmogelijkheden volgens uw bestemming en reserveer uw hotel direct en in alle veiligheid, op onze site, door een stad te kiezen in de lijst die in de rechterkolom wordt gepresenteerd.