Logis Hotel Casa Brandariz

Casa Brandariz is gelegen in Dombodán - Arzúa, bijna op de grens die de provincies A Coruña en Pontevedra scheidt, in Ga...

Logis Hotel Casa Fontequeiroso

Ons Hotel Fontequeiroso is een zeer comfortabel hotel gelegen in het prachtige landschap van oostelijk Galicië, dicht bi...

Een netwerk van professionals in de hotel- en restaurantwereld tot uw dienst voor al uw wensen.

Alle onafhankelijke restaurant- en hoteleigenaren van het restaurantnetwerk van Logis hôtels in la coruÑa zijn gebaseerd op dezelfde waarden van traditie en kwaliteit.

Voor een zakenreis of een ontspannend verblijf in een hotel in la coruÑa, profiteert u altijd van een individuele ontvangst en een accommodatie van kwaliteit.

De leden van de Fédération Inteationale des Logis stellen hun professionaliteit en hun expertise ter beschikking in het departement la coruÑa, zoals overal in spanje.

U zult genieten aan de tafels van onze restaurants tijdens uw oveachtingen in een hotel in la coruÑa. Raadpleeg onze oveachtingsmogelijkheden volgens uw bestemming en reserveer uw hotel direct en in alle veiligheid, op onze site, door een stad te kiezen in de lijst die in de rechterkolom wordt gepresenteerd.

hotel in LA CORUÑA: lees de beoordelingen van de reizigers