Swadeshi Parc Hotel Posta

Het Parc Hotel Posta heeft een uitstekende ligging, midden in het centrum van San Vigilio di Marebbe, een aangename omge...

+ Meer details
Swadeshi Hotel Perla

Omgeven door het prachtige landschap van de Brenta Dolomieten, wordt Hotel Perla, gelegen op ongeveer 1550 meter boven d...

+ Meer details

Een netwerk van professionals in de hotel- en restaurantwereld tot uw dienst voor al uw wensen.

Alle onafhankelijke restaurant- en hoteleigenaren van het restaurantnetwerk van Logis hôtels in trentino alto adige zijn gebaseerd op dezelfde waarden van traditie en kwaliteit.

Voor een zakenreis of een ontspannend verblijf in een hotel in trentino alto adige, profiteert u altijd van een individuele ontvangst en een accommodatie van kwaliteit.

De leden van de Fédération Inteationale des Logis stellen hun professionaliteit en hun expertise ter beschikking in het departement trentino alto adige, zoals overal in italiË.

U zult genieten aan de tafels van onze restaurants tijdens uw oveachtingen in een hotel in trentino alto adige. Raadpleeg onze oveachtingsmogelijkheden volgens uw bestemming en reserveer uw hotel direct en in alle veiligheid, op onze site, door een stad te kiezen in de lijst die in de rechterkolom wordt gepresenteerd.

hotels in TRENTINO ALTO ADIGE: lees de beoordelingen van de reizigers

DEPARTEMENTEN VAN TRENTINO ALTO ADIGE