Departement HAUT RHIN

Een netwerk van professionals in de hotel- en restaurantwereld tot uw dienst voor al uw wensen.

Alle onafhankelijke restaurant- en hoteleigenaren van het restaurantnetwerk van Logis hôtels in HAUT RHIN zijn gebaseerd op dezelfde waarden van traditie en kwaliteit.

Voor een zakenreis of een ontspannend verblijf in een hotel in HAUT RHIN, profiteert u altijd van een individuele ontvangst en een accommodatie van kwaliteit.

De leden van de Fédération Inteationale des Logis stellen hun professionaliteit en hun expertise ter beschikking in het departement HAUT RHIN, zoals overal in frankrijk.

U zult genieten aan de tafels van onze restaurants tijdens uw oveachtingen in een hotel in HAUT RHIN. Raadpleeg onze oveachtingsmogelijkheden volgens uw bestemming en reserveer uw hotel direct en in alle veiligheid, op onze site, door een stad te kiezen in de lijst die in de rechterkolom wordt gepresenteerd.

Zoek uw hotel

Kies uw hotel in het departement van HAUT RHIN  

Hôtel Au Soleil 0

Vanaf 60 EUR

WAHLBACH

Boek hier

2 1

15 minuten van de mooie stad van Colmar, is het hotel met bar in Vogezen te Munster een hotel business van familie tradi...RESTAURANT Dit charmante, traditionele hotel-restaurant in een prachtige omgeving beschikt over een...