Logis Hotel Zum Kranichsee

The hotel is situated in one of the most beautiful holiday areas of Germany directly at the mountain ridge of the Erzge...

Logis Landhotel Zum Nicolaner

„Zum Nicolaner“ is een ongedwongen en huiselijk plattelandshotel in Obergoseln, een deelgemeente in de regio Großweitzsc...

Een netwerk van professionals in de hotel- en restaurantwereld tot uw dienst voor al uw wensen.

Alle onafhankelijke restaurant- en hoteleigenaren van het restaurantnetwerk van Logis hôtels in chemnitz zijn gebaseerd op dezelfde waarden van traditie en kwaliteit.

Voor een zakenreis of een ontspannend verblijf in een hotel in chemnitz, profiteert u altijd van een individuele ontvangst en een accommodatie van kwaliteit.

De leden van de Fédération Inteationale des Logis stellen hun professionaliteit en hun expertise ter beschikking in het departement chemnitz, zoals overal in duitsland.

U zult genieten aan de tafels van onze restaurants tijdens uw oveachtingen in een hotel in chemnitz. Raadpleeg onze oveachtingsmogelijkheden volgens uw bestemming en reserveer uw hotel direct en in alle veiligheid, op onze site, door een stad te kiezen in de lijst die in de rechterkolom wordt gepresenteerd.

hotel in CHEMNITZ: lees de beoordelingen van de reizigers